share
Išmanusis ūkininkavimas

VALTRA A SERIJOS “HITECH 4” MODELIS LAIMĖJO “METŲ MAŠINOS” APDOVANOJIMĄ

2/25/2019

Valtra džiaugiasi “SIMA 2019” parodoje Paryžiuje papildžiusi gautų apdovanojimų ketvirtos kartos mašinoms sąrašą. Naujieji A serijos “HiTech 4” modeliai gavo “Metų mašinos” apdovanojimą traktorių iki 150 ag kategorijoje. 

Laimėtojus rinko 24 žurnalistų, kurie atstovavo beveik trisdešimčiai žemės ūkio žurnalų ir internetinių leidinių visoje Europoje, komisija. “Metų mašinos” apdovanojimas yra vienas prestižiškiausių apdovanojimų žemės ūkio mašinų rinkoje, pripažįstantis svarbias technologines ir veiklos naujoves.

“Nuolatinis mūsų ketvirtos kartos traktorių pripažinimas ir visi gauti apdovanojimai yra tiesiog nuostabu. Mūsų mašinas dėl jų dizaino ir ypač dėl paprasto naudojimo pripažino nepriklausomos žiuri bei mūsų klientai. Ši sėkmė – tai nuolatinio glaudaus bendradarbiavimo su klientais rezultatas”, komentavo Mikko Lehikoinen, VP, Marketingas, Valtra EME.

Naujieji A serijos modeliai A104 ir A114 “HiTech 4” pristatyti šių metų sausį – jie siūlo naujo lygmens komfortą ir našumą. Nauja 16+16R “Powershift” transmisija yra suprojektuota taip, kad būtų valdoma lengvai ir sklandžiai, sumažinant sankabos pedalo naudojimą. Transmisija turi keturis diapazonus, kurių kiekviename yra keturi greičiai. Pagrindiniame darbiniame diapazone yra šeši greičiai nuo 4 iki 12 km/val. Automatinių ir iš anksto programuojamų funkcijų spektras leidžia operatoriui sutelkti dėmesį į padargą ir darbinę aplinką, o traktorius pats pasirūpina perjungimu. Pasirenkama mechaninė mašinos pakaba užtikrina didesnį operatoriaus komfortą, o traktoriaus darbo stebėjimas dabar yra dar paprastesnis visiškai naujo prietaisų skydelio dėka. 

Iki pastarojo pripažinimo A serija jau buvo apdovanota keletą kartų. Ji 2017 m. buvo išrinkta “Metų mašina”, o 2018 m. laimėjo “Red Dot Design” apdovanojimą komercinių transporto priemonių kategorijoje. 

Nuotraukos:

https://agco.box.com/s/fte5nhvjv00o7ofhwzzavlpsp84k77jy

Valtra-ASeries-Studio-A114-HiTech.jpg

Naujasis A serijos “HiTech 4” yra 2019 m. “Metų mašina”.

Valtra_SIMA_MOTY.jpg

“Metų mašinos” apdovanojimas buvo pristatytas “SIMA” parodoje Paryžiuje. Iš kairės į dešinę: Benoit Egon (komisijos narys), Mikko Lehikoinen (VP, Marketingas, Valtra EME), Jari Rautjärvi (VP, Vykdantysis direktorius, Valtra EME), Ville Mansikkamäki (Direktorius, Pardavimai, Valtra EME), Alexandre Chantrelle (Pardavimų vadovas, Valtra Prancūzija) ir Dieter Dänzer (komisijos narys).

Daugiau informacijos ir A serijos nuotraukų:

https://agco.box.com/s/h7iphq7pcc71z4i7kaplfi47y2eb4bso